» Отдых » Новости туризма

Девичник в хаммаме пропонує готель в Марокко

    всего 84291 отеля

Девичник в хаммаме пропонує готель в Марокко

Протягом багатьох століть в Марокко хаммам відігравав важливу роль у підготовці нареченої до весілля. Сьогодні, коли його роль змінилася, готель Mosaic Palais Aziza & Spa в Марракеші знову звернувся до традицій Османської імперії і підготував для своїх гостей справжній марокканський дівич-вечір.

Готель пропонує своїм гостям спа-програму, розраховану на 4-8 чоловік, яка дозволить дівчатам відпочити в перерві між весільними клопотами. У їх повному розпорядженні на 5:00 будуть джакузі і зона відпочинку. Клієнтки зможуть спробувати знаменитий марокканський скраб, зробити масаж, манікюр, татуювання хною.

Процедури проводяться з використанням продукції Les Sens de Marrakech, яка створена на основі арганового масла і масла каріте (ши). Відвідувачкам також запропонують шампанське або свіжовичавлений сік. Наслідуючи традиції, готель організував музичний супровід дівич-вечора.

Вартість програми " Хаммам-девичник " - від 500 євро. У неї входять особисте використання спа-зони для чотирьох чоловік протягом п'яти годин, 20 хвилин хаммама, скраб тіла, масаж (30 хвилин), манікюр, татуаж хною, пляшка шампанського, свіжовичавлені соки, фрукти і музичний супровід. При кількості гостей більш чотирьох - доплата 100 євро за кожного. Максимально можлива кількість учасників - вісім чоловік, говориться в прес-релізі готелю.

Вартість проживання в готелі - від 295 євро за ніч при двомісному розміщенні.
22 февраля 2013, 19:06





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт