» Отдых » Новости туризма

В Афінах - найсильніша повінь

    всего 84291 отеля

В Афінах - найсильніша повінь

У п'ятницю в грецькій столиці пройшли сильні зливові дощі, затопивши частину підвалів і кілька вулиць. Припинено рух трамваїв і закритий ряд станцій афінського метро. Крім того, спостерігаються перебої з електрикою.

Як повідомляє Lenta. ru, у пожежному управлінні Афін заявили, що отримали близько 900 викликів з проханням відкачати воду з житлових будинків, офісних будівель і лікарень. У головному залі грецького парламенту впали дві скляні панелі, які були частиною прозорого даху приміщення. В інтерв'ю державному телеканалу NET начальник столичного пожежного управління Сотіріс Георгакопулос ( Sotiris Georgakopoulos ) оцінив грозу як найсильнішу за останній час. Подібних природних явищ у місті не було з 1961 року.

Станом на першу половину дня екскурсії російських туристів по Греції та Афінам скасовані не були. Однак дощі не вщухають. Згідно з даними ІА " Метеоновини " , над Південною Європою розташовується активний середземноморський циклон ; сильні опади і вітер очікуються в регіоні і в найближчі дні.
22 февраля 2013, 18:10





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт