» Отдых » Новости туризма

Сотні авіарейсів скасовано в Німеччині в День Святого Валентина

    всего 84291 отеля

Сотні авіарейсів скасовано в Німеччині в День Святого Валентина

Сьогодні, 14 лютого, страйк співробітників служб безпеки аеропортів Дюссельдорфа й Гамбурга призвела до скасування, щонайменше, 270 рейсів.

Як розповіла представниця профспілки працівників сфери послуг Ver. di, який є організатором акції протесту, причиною страйку став провал чергового раунду переговорів з оплати праці.

Повідомляється, що протестуючі вимагають підвищення зарплати в середньому на третину, і пропозиції, які на останній зустрічі в минулий четвер озвучив роботодавець, Федеральний союз працівників сфери безпеки, Ver. di не влаштовують.

Профспілка не виключає, що страйк може бути продовжена в п'ятницю. За словами представника Дюссельдорфського аеропорту Удо Зайдлера, через страйк довелося скасувати 183 рейсу: 122 вильоту і 61 приліт.

У загальній складності, на День Святого Валентина заплановані близько 550 рейсів. " Зараз в аеропорту працюють 11 пунктів контролю безпеки. Зазвичай це число набагато більше. В разі великого навантаження ми зазвичай можемо одночасно задіяти до 42 пунктів ", - сказав він.

Між тим, представниця аеропорту Гамбурга Карен Штайн повідомила, що з 179 вильотів скасовано половину. Точного числа анульованих рейсів вона назвати не змогла, також як і кількості скасованих прильотів.

" По прильоту в мене зараз даних немає. Але там теж є скасування ", - заявила вона, додавши, що через страйк зараз працюють тільки два пункти огляду багажу проти 20 у звичайний час.

Варто підкреслити, що аеропорти Дюссельдорфа й Гамбурга входять в число найбільш завантажених у Німеччині. За обсягом пасажиропотоку вони займають, відповідно, третє і п'яте місце. Дюссельдорфський аеропорт в день приймає і відправляє близько 44,5 тисячі пасажирів, гамбурзький - понад 37 тисяч.
14 февраля 2013, 12:55





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт