» Отдых » Новости туризма

Іспанія запрошує зупинитися в вегетаріанських готелях

    всего 84291 отеля

Іспанія запрошує зупинитися в вегетаріанських готелях

Прихильників вегетаріанства у світі стає все більше, і по всій планеті відкриваються готелі, що пропонують послуги шанувальникам цього способу життя. Такі готелі існують і в Іспанії.

Так, у містечку Ольмедо-де-лас-Фуентес (Ольмедо-де-ла-Фуенте, La Olmeda de las Fuentes), розташованому в 45 кілометрах на схід від Мадрида і налічує 300 жителів, знаходиться готель Fuente del Gato. У його ресторані гостям запропонують блюда, для готування яких використовуються продукти з екологічних городів регіону. Тут також організовуються курси вегетаріанської кухні. По вихідних проводиться програма очищення, яка полягає в особливому режимі харчування, заснованому на соках з екологічних фруктів і овочів. Вартість проживання - від 79 євро.

У містечку Месіна-Фондалес (Mecina-Fondales, 40 кілометрів на південний схід від Гранади), можна зупинитися в готелі L'Atelier. Ресторан при ньому пропонує вегетаріанські страви різних кухонь світу - картопляні млинці з арахісовим соусом (в Південній Америці їх називають льяпінгачос), тофу з овочами в кокосовому соусі (індонезійська Лакса), темпі (ферментований продукт із соєвих бобів) на шпажках (кухня Марокко), а також темпі з волоськими горіхами і фініками (арабська кулінарія). Вартість проживання - від 35 євро за ніч, пише BuenaEspana.
13 февраля 2013, 17:21





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт