» Отдых » Новости туризма

Аеропорт Бориспіль відмовився обслуговувати рейси Аеросвіту

    всего 84291 отеля

Аеропорт Бориспіль відмовився обслуговувати рейси Аеросвіту

Міжнародний аеропорт Бориспіль через порушення фінансової дисципліни авіакомпанією Аеросвіт зупиняє обслуговування рейсів авіаперевізника, починаючи з рейсу VV 257 Київ - Копенгаген в 12:50 4 січня, пише аеропорт на своїй сторінці в Facebook.

Як з'ясував Корреспондент. biz, з метою запобігання такій ситуації в базовому аеропорту перевізника керівництво Борисполя прийняло невідкладних заходів щодо реструктуризації боргу зазначеної авіакомпанії перед держпідприємством, а за невиконання умов договору обслуговування Аеросвіт з 1 листопада 2012 року був переведений на попередню оплату.

" Нагадаємо, що напередодні заборгованість авіакомпанії Аеросвіт перед авіаційними підприємствами, зокрема, Російської Федерації, викликала відміна рейсів в ряді російських аеропортів ", - наголошується в повідомленні аеропорту.

На даний момент Аеросвіт не перерахував передоплату за найближчі дні, тому сервіс буде призупинений до отримання оплати за послуги.

" Аеропорт не хотів би вдаватися до такого заходу в свята і викликати незручність пасажирам, проте дії авіакомпанії Аеросвіт " не залишають вибору ", - пояснює свою позицію Бориспіль.

Таким чином, аеропорт Бориспіль просить пасажирів заздалегідь взяти до уваги факт призупинення рейсів авіаперевізника і планувати поїздки з урахуванням цієї обставини. Про зміни пропонується дізнаватися на сайті Борисполя і в авіакомпанії.
04 января 2013, 11:13





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт