» Отдых » Новости туризма

На Кубі відкрився новий дельфінарій

    всего 84291 отеля

На Кубі відкрився новий дельфінарій

На острові Кайо-Гільєрмо, що входить в архіпелаг Хардинес-дель-Рей на Кубі, відкрився новий дельфінарій. Тут туристи зможуть поспілкуватися з дельфінами, перебуваючи на спеціальній платформі або прямо у воді. Щодня буде проводитися чотири вистави, кожне з яких розраховане на 50 чоловік.

Місцеві і зарубіжні туристи побачать трьох дельфінів, яких кубинські фахівці дресирували в природних умовах, повідомляє BuenoLatina. ru. До складу комплексу також увійде бар, що пропонує типові кубинські коктейлі. У їх числі - креольський мохіто (ром Habana Club, газована вода, лимон, цукор і м'ята), який стане своєрідною даниною пам'яті Ернесту Хемінгуею. Письменник протягом багатьох років приїжджав сюди, щоб насолодитися красою місцевої природи.

Архіпелаг Хардинес-дель-Рей (Jardines del Rey) біля північного узбережжя Куби відомий своїми пляжами і прекрасними морськими пейзажами. Високий туристичний сезон триває тут з листопада по квітень. Кайо-Гільєрмо (Cayo Guillermo) - тропічний острів площею менше 20 квадратних кілометрів, але при цьому він надає прекрасні можливості для пляжного відпочинку.
08 ноября 2012, 12:22





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт