» Отдых » Новости туризма

Авіалайнери Finnair прикрасили квіти

    всего 84291 отеля

Авіалайнери Finnair прикрасили квіти

Фінський національний авіаперевізник Finnair розпочинає співпрацю з компанією Marimekko: з весни 2013 року на всіх його рейсах їжу будуть подавати в посуді Marimekko, а текстиль знаменитої марки прикрасить салони літаків.

Більш того, два далекомагістральні літаки Finnair розфарбовані в орнаменти Marimekko. Один з них, Airbus A340, з квітковим малюнком Unikko, створеним в 1964 році, вже почав виконувати польоти між Гельсінкі і декількома азіатськими містами.

Як повідомляє прес - служба авіакомпанії, протягом трьох років ексклюзивні продукти Marimekko можна буде також придбати в магазині duty free на борту літаків Finnair або замовити через онлайн - магазин Finnair Plus Shop.

Обидві фінські компанії намагаються не тільки поліпшити обслуговування, але і підвищити впізнаваність їх брендів в інших країнах. Традиційно Finnair і Marimekko добре знають в Японії, але завдяки швидко розвивається маршрутній сітці фінського авіаперевізника в країнах Азіатсько-Тихоокеанського регіону, вони швидко завойовують нові ринки, наприклад Китай.
08 ноября 2012, 09:33





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт