» Отдых » Новости туризма

Вільний доступ в інтернет відлякує постояльців готелів

    всего 84291 отеля

Вільний доступ в інтернет відлякує постояльців готелів

Згідно з результатами опитування, проведеного туристичним порталом Zoover, 72% мандрівників не хочуть платити за доступ в інтернет у готелях. Всього в дослідженні взяли участь 20 тисяч чоловік.

80% опитаних заявили, що хочуть користуватися інтернетом на відпочинку: 9% туристів готові платити за доступ в мережу не більше 5 євро в день, і лише 2% респондентів згодні віддати від 6 до 20 євро в день. Ще 17% учасників опитування вказали, що на відпочинку вони не хочуть користуватися інтернетом.

Готелі, в яких за Wi-Fi потрібно платити, користуються меншою популярністю у туристів. На їхню думку, безкоштовний доступ в інтернет відноситься до базових послуг готелів. І якщо дана послуга не безкоштовна, це негативно позначається на оцінці готелю і відкликання про неї.

Як показало опитування, російським і португальським туристам безкоштовний Wi-Fi потрібно більше, ніж представникам інших європейських країн, повідомляє Hoteldeluxes. com.
07 ноября 2012, 08:31





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт