» Отдых » Новости туризма

Названо найкращі пам'ятки Хельсінкі

    всего 84291 отеля

Названо найкращі пам'ятки Хельсінкі

Столиця Фінляндії щорічно проводить конкурс Best of Helsinki, метою якого є вибір кращих визначних пам'яток і занять в місті. Стали відомі переможці нинішнього року. Лауреати визначилися за підсумками загального голосування, яке проходило з січня по кінець жовтня на сайті Best of Helsinki. За цей період сайт відвідали більше 30 тисяч чоловік.

Кращим подією року названо Рестораний день (Ravintolapäivä), кращим об'єктом для відвідин з дітьми обраний океанаріум Sea Life, повідомляє портал heslinki. ru. Кращим зимовим враженням стали хокейні змагання The Winter Classic (Talviklassikko), що пройшли під відкритим небом на Олімпійському стадіоні. У числі інших переможців - магазин Angry Birds (краща місцева особливість) і ресторан Savoy (краще гастрономічне враження).

У кожній категорії вибір здійснювався серед п'яти номінантів. А в категорії "Фаворит публіки" розглядалися всі пропозиції, що надійшли від учасників голосування. Лідером у цій номінації став День генерального прибирання (Siivouspäivä), коли Гельсінкі перетворюється на величезний блошиний ринок - кожен може виставити на продаж або віддати задарма непотрібні речі.

За підсумками голосування в 2011 році кращим подією був названий проходить в серпні фестиваль Flow, який представляє найрізноманітніші напрями сучасної музики. Кращим об'єктом для відвідин з дітьми був обраний Музей природознавства. У різні роки переможцями конкурсу Best of Helsinki ставали фортеця Суоменлінна, готель Radisson Blu Royal, оранжерея Winter Garden, парк розваг Linnanmäki та безліч інших популярних місць і занять у фінській столиці.
07 ноября 2012, 12:24





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт