» Отдых » Новости туризма

Експерти склали список найбільш перспективних туристичних напрямків світу

    всего 84291 отеля

Експерти склали список найбільш перспективних туристичних напрямків світу

Провідні гравці світової туріндустрії назвали нові країни, які в цьому році стали найбільш перспективними напрямками після держав Брікса та ШЛІММА - Таїланд, ОАЕ, Південна Корея, Чилі, Нігерія і Сінгапур (TUSKCNS), йдеться в щорічній доповіді World Travel Market 2012 Industry Report.

Рік тому WTM ввів абревіатуру ШЛІММА (SLIMMA) - Шрі-Ланка, Індонезія, Мексика, Малайзія і Аргентина, назвавши ці країни головними суперниками Брікса (Бразилія, Росія, Індія, Китай, ПАР) по привабливості і перспективності розвитку туризму.

У цьому році професіонали галузі виділяють нові ринки за результатами опитування 1300 представників індустрії. ШЛІММА, наголошується в доповіді, залишається найважливішим ринком для розвитку індустрії після Брікса. Найбільш часто опитані називають Аргентину. Однак з'являються країни, які теж вже змогли "позначити свою присутність".

Нігерія відзначається експертами в зв'язку з підйомом кіноіндустрії в цій країні, що отримала прізвисько Ноллівуд, яка вивела державу на новий рівень на світовій карті подорожей. Також Нігерія піднялася завдяки дешевим внутрішні авіамаршрути по місцях зйомок знаменитих фільмів.

Південна Корея піднялася за рахунок соціальних мереж, і доповідь вважає, що музичний стиль K-Pop, прославлений в інтернеті місцевим репером Psy і його роликом Gangnam Style, допоможе країні закріпити свій світовий підйом.

Об'єднані Арабські Емірати привабливі завдяки розвитку авіаційного сектора. Чилі, вважають експерти, підніметься завдяки зростанню потенціалу Латинської Америка в цілому, а Сінгапур - завдяки китайцям, які приїжджають сюди за товарами преміум-класу. Таїланд же залишається вибором багатьох мандрівників "з рюкзаками", тобто для недорогого відпочинку з постійною зміною місць проживання.
05 ноября 2012, 17:40





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт