» Отдых » Новости туризма

Гостям Фінляндії пропонується новий напрямок відпочинку

    всего 84291 отеля

Гостям Фінляндії пропонується новий напрямок відпочинку

Місто Ловійса, розташований між Петербургом і Хельсінкі, хоче залучити більше російських туристів. До цих пір вони сюди заїжджали рідко, але тепер ця ситуація буде виправлена: місто обіцяє пропонувати послуги російською мовою. Вже видана російськомовна брошура, а на сайті Ловійси з'явилася сторінка російською мовою.

Ловійса ( фін. Loviisa, швед. Lovisa ) - портове місто, що лежить в 300 кілометрах від Петербурга на шляху в Гельсінкі і поряд з вкрай популярної в туристів Котко. Адміністрація Ловійси впевнена, що місту є чим зацікавити гостей. Тут мається торгова площа з можливістю зробити вигідний шопінг. Кілька разів на рік в Ловійсе проходять ярмарки. А любителів екскурсій тут зацікавлять бастіони Росен і Унгерн, між якими колись проходила Королівська дорога. Крім того, на південний схід від міста, на острові при вході в Ловісскій затоку, знаходяться руїни шведської фортеці Свартхольм ; відвідати її можна в літній час, відправившись на катері від центральної пристані.
05 ноября 2012, 09:30





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт