» Отдых » Новости туризма

Молдавія почала стягувати збір з автотуристів

    всего 84291 отеля

Молдавія почала стягувати збір з автотуристів

C листопада в Молдові почали стягувати збір за користування дорогами з іноземних автомобілістів. Новий дорожній збір стягується митними органами на кордоні.

При сплаті збору власнику автомобіля, не зареєстрованого на території республіки, видається наклейка-віньєтка, яку можна розмістити на лобовому склі. Розмір збору залежить від терміну перебування в країні: віньєтка на 7 днів коштує 2 євро, на 15 днів - 4 євро, на 30 днів - 7 євро, на 90 днів - 15 євро та на 180 днів - 25 євро. Автомобілі, не зареєстровані в Молдавії, не зможуть перебувати в країні на підставі віньєтки більше 180 днів протягом одного року.

Власники машин, які вже знаходяться в країні, можуть придбати віньєтку на внутрішніх митних постах в Кишиневі, Бельцах і інших великих містах країни, повідомляє РБК.

Порушення вимоги про сплату збору тягне за собою штраф у розмірі 100 умовних одиниць, прирівняних до євро, якщо транспортний засіб знаходиться менше 7 днів на території країни, і 130 умовних одиниць в разі знаходження машини в Молдавії більше 7 днів. Повторне порушення потягне штраф у розмірі 130-150 умовних одиниць для фізичних осіб і 200-300 умовних одиниць - для юридичних осіб.
05 ноября 2012, 17:12





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт