» Отдых » Новости туризма

Найдивніші місця, де є Wi-Fi

    всего 84291 отеля

Найдивніші місця, де є Wi-Fi

Однією з найголовніших турбот власників смартфонів під час подорожі за кордон є можливість підключитися до інтернету через Wi-Fi, щоб уникнути високої плати за мобільний інтернет в роумінгу. Є країни, де бездротове покриття працює навіть у лісах. Проте в деяких містах хот-споти встановлені в найнесподіваніших місцях.

Нещодавно в блозі Fon з'явився рейтинг п'яти найбільш дивних місць для доступу в інтернет.

Першим у цьому списку називається кладовищі Oak Grove в місті Падьюка (Paducah), розташованому в американському штаті Кентуккі і налічує 25 тисяч жителів. За словами компанії, змонтованих хот-спот, це зроблено для зручності відвідувачів: на кладовищі покояться вчені-медики світової величини, і можливість підключитися до інтернету дозволяє знайти про них інформацію.

Наступним у рейтингу значиться Еверест. Шведська телефонна компанія обладнала кілька Wi-Fi-передавачів на найвищій горі Землі. Зокрема, максимальна висота розміщення приймача складає 5200 метрів.

На третьому місці списку - Північний полюс. З 2005 року найпівнічніша точка планети має власну бездротову мережу. Два співробітники московського офісу Intel обладнали приймачем дрейфуючий табір "Барнео".

Крім того, в даний час розроблені технології для створення бездротових мереж в пустелі - за допомогою приймачів, що працюють на сонячних батареях, що може бути корисно для археологів. Також планується підключення до мережі на борту космічного корабля в розрахунку на розвиток космічного туризму в найближчі роки. Користування інтернетом буде включено у вартість квитка, яка складає $ 200 тисяч, пише ABC. es.
08 июля 2012, 07:00





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт