» Отдых » Новости туризма

У Домінікані російські туристи воліють Пунта - Кану

    всего 84291 отеля

У Домінікані російські туристи воліють Пунта - Кану

Серед країн Карибського басейну туристи з Росії найбільшу перевагу віддають Домінікані. Крім того, інтерес до цієї країни продовжує рости стрімкими темпами. За динамікою збільшення турпотоку з РФ домініканське напрямок посідає п'яте місце після Єгипту, В'єтнаму, Тунісу та Мальдівських островів.

За даними туристичного представництва Домінікани, за перші п'ять місяців поточного року в цій країні вже побували 69 537 наших співвітчизників, що на 53% більше, ніж за аналогічний період минулого року. Таким чином, за підсумками року Росія може потрапити в десятку країн за кількістю туристів, відпочиваючих в цій республіці. А серед європейських держав це буде і зовсім третій показник: більше, ніж росіян, в Домінікані тільки французів і німців.

При цьому, як і раніше самим улюбленим курортом в Домінікані у російських туристів залишається Пунта - Кана - пляжний регіон на східному узбережжі країни.
06 июля 2012, 13:13





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт