» Отдых » Новости туризма

Лівні перервали рух поїздів та автомобілів у районі Новоросійська і Анапи

    всего 84291 отеля

Лівні перервали рух поїздів та автомобілів у районі Новоросійська і Анапи

Зливові дощі, що пройшли на південному заході Краснодарського краю в п'ятницю 6 липня і суботу 7 липня, призвели до численних перебоїв у транспортному сполученні в районі Новоросійська, Анапи і Геленджика. Зокрема, зупинено рух поїздів у Новоросійськ і Анапу - доїхати можна тільки до станції Кримська або Краснодара. Також розмитий ряд автодоріг, у тому числі основна траса між Краснодаром і Новоросійському.

Авіасполучення з Геленджику та Анапі не порушено, більшість рейсів відправляються за графіком. Терміни відновлення руху по наземних трасах не відомі. У п'ятницю ввечері, після розмиву залізниці під Новоросійськом, які слідували туди потяги були перенаправлені в Анапу, проте в суботу через сходження селю рух стало неможливим і по Анапської гілці. У РЖД пообіцяли організувати харчування для пасажирів затриманих поїздів.

Слід мати на увазі, що зупинені поїзди виконують значний обсяг перевезень і в інших регіонах країни, зокрема на лініях, що з'єднують південь Росії з центральним, поволзьким і уральським регіонами. Таким чином, на цих лініях також тимчасово спостерігатимуться затримки і відміни рейсів.

Найбільш важке положення серед курортних міст склалося в Геленджику, центр якого в п'ятницю був залитий півметровим шаром води. Схожа ситуація і в Новоросійську. У ряді місць відключено електрику. Очевидно, що в найближчі тижні цей регіон буде непридатний для відпочинку - як через руйнування в містах і селищах, так і через істотного забруднення морської води, в тому числі нафтопродуктами.
07 июля 2012, 16:57





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт