» Отдых » Новости туризма

У Брюсселі відкрився пляж

    всего 84291 отеля

У Брюсселі відкрився пляж

У Брюсселі 6 липня в 10-й раз відкрився міський пляж. Справжній, з піщаним покриттям, обладнаний шезлонгами і парасольками, він тягнеться вздовж Брюссельського каналу.

Протяжність пляжу становить близько кілометра. Потрапити на нього можна від площі Sainctelette або з набережних Voirie і Willebroeck. Відвідувачів чекає велике число спортивних, музичних та культурних подій, в тому числі - пляжні вечірки. Любителям активного відпочинку пропонуються такі розваги, як американський футбол, пляжний волейбол, пінг-понг, петанк і багато іншого. Для дітей працюють аніматори, креативні майстерні, пляжні ігри, показують мультфільми. Окрема програма підготовлена для тих, хто веде нічний спосіб життя.

Пляж відкритий по вівторках, середах, четвергах і неділях з 11:00 до 22:00, по п'ятницях і суботах - з 11:00 до 23:00. Він буде працювати до 7 серпня. Детальну інформацію можна знайти на його офіційному сайті, пише Bruxelles. be.
06 июля 2012, 18:06





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт