» Отдых » Новости туризма

Волочкова пригледіла собі будиночок на Криті

    всего 84291 отеля

Волочкова пригледіла собі будиночок на Криті

Анастасія Волочкова вирішила придбати будиночок на узбережжі Греції (Greece). Однак місце, де буде розташовуватися майбутній будинок танцівниці, виявилося дорогим навіть для неї.

Як відомо, земля на одному з найпопулярніших закордонних курортів сьогодні користується особливим попитом. Середня цінова вартість котеджу на Криті становить більш ніж півмільйона доларів.

"Будинок знаходиться прямо на острові, неподалік від місця, яке несе в собі міфологічну історію про дочку критського царя Аріадна" (Minos, Ariadna), - розповіла Настя.

Вже через кілька днів балерина повернеться на батьківщину і продовжить свою танцювальну кар'єру. Артистка, яка звикла ні в чому собі не відмовляти, зупинилася саме на цьому варіанті. До слова, саме там зараз Волочкова відпочиває з донькою і мамою після страшної аварії, що трапилася з нею тижнем раніше.

"Знаєте, момент автокатастрофи дуже змінив мій світогляд. Я радію тепер не просто кожному дню, проживає мною, а кожній його хвилині, - поділилася Волочкова. - Мені зараз дуже добре і в моїх планах покупка будинку тут, у Греції, який я вже пригледіла на Криті ".

Втім, перебиратися за кордон назавжди Волочкова поки не наважується. Вже на наступному тижні, після приємного лікування морським повітрям і південним сонцем, знаменита блондинка повернеться на батьківщину і знову приступить до роботи. Адже в Росії балерину з нетерпінням чекають не лише шанувальники її творчості, а й численні улюблені, про наявність яких Настя відверто без сорому.
10 июля 2012, 11:03


Тэги: Анастасия Волочкова на Крите, Настя Волочкова





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт