» Отдых » Новости туризма

В Одесу приплив супер-лайнер Aida Aura з пляжем для нудистів

    всего 84291 отеля

В Одесу приплив супер-лайнер Aida Aura з пляжем для нудистів

Сьогодні рано вранці біля причалів одеського морського вокзалу ошвартувався п'ятизірковий лайнер «Aida Aura». Судно належить німецькій компанії Aida, дочірньому підприємству всесвітньо відомої Carnival Cruises, але ходить під італійським прапором.

Довжина лайнера - 203 метра, ширина - 28 м, осадка 6,3 м, водотоннажність - 42300 тонн, швидкість - 20 узлов. На борту можуть знаходитися до 1680 пасажирів, а також 430 чоловік екіпажу. Вони переміщуються по палубах на 6 ліфтах.

«Aida Aura» позиціонується як лайнер для сімейного відпочинку. Серед його пасажирів переважають сім'ї - молоді й середнього віку, часто з дітьми. Під час відвідування різних міст туристам пропонуються велосипедні екскурсії.

На палубах «Aida Aura» є 3 ресторани, 5 барів, відкритий басейн, джакузі, солярій на відкритих палубах, баскетбол, волейбол, тенісний корт, тренажерний зал, бігова доріжка і міні-гольф. Також на борту лайнера можна відвідати казино, нічний клуб, концертний зал і зал ігрових автоматів, бібліотеку, інтернет-кафе, торговий центр, сауну та SPA-салон. Для дітей є свій басейн і міні-клуб.

Але найвідомішою і розкрученої «пам'яткою» «Aida Aura» є нудистський пляж.

Вже традиційно для пасажирів «Aida Aura» в Одесі пропонуються велосипедні екскурсії по центру міста і Трасі здоров'я. Це не скасовує звичайних автобусних екскурсій.

Лайнер покине порт в 17 годин і попрямує у наступний пункт круїзу - болгарську Варну.

У цьому році лайнер вже двічі відвідував Одесу.
09 июля 2012, 12:43





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт