» Отдых » Новости туризма

Нова об'єднана область катання - в австрійському Тіролі

    всего 84291 отеля

Нова об'єднана область катання - в австрійському Тіролі

Австрійські лижні області Альпбах і Вільдшенау будуть об'єднані за допомогою восьмимісний гондольного підйомника. Новий район катання буде називатися Скіювель (Skijuwel).

Альпбах (Alpbach) - комуна в Австрії, у федеральній землі Тіроль. Молодий лижний регіон Вільдшенау (Wildschonau, в російській мові більш звичним стало невірна назва Вільдшонау) лежить у східній частині Тіролю, в трикутнику між Вьоргль і Хопфгартеном. Назва йому дала полонина Вільдшенауер-Ахе, по берегах якої розташована більшість схилів.

Загальна протяжність трас Вільдшенау - близько 72 кілометрів; в більшості своїй це короткі "синьо-зелені" і "червоні" схили. В результаті об'єднання областей можливості катання в регіоні істотно збільшаться. У розпорядженні туристів буде 145 кілометрів трас, у тому числі 33 кілометри "синіх", 77 кілометрів "червоних" і 13 кілометрів "чорних", а також близько 12 кілометрів позатрасових маршрутів, повідомляє Ski. ru.

Скі-пас на шість днів буде коштувати 197 євро для дорослих і 98,5 євро для дітей. Відкриття сезону намічено на 7 грудня 2012 року.
09 июля 2012, 12:24





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт