» Отдых » Новости туризма

AirBaltic проводить п'ятигодинну скидочную акцію

    всего 84291 отеля

AirBaltic проводить п'ятигодинну скидочную акцію

Авіакомпанія airBaltic проводить п'ятигодинну акцію з продажу знижкових квитків на осінь в міста Європи з пересадкою в Ризі. Мінімальна вартість перельоту в одну сторону з Москви становить: 59 євро в Дюссельдорф, 65 - у Гельсінкі, 69 - у Варшаву, Осло, Копенгаген і Біллунн. Схожі тарифи (від 49 до 69 євро) доступні також з Санкт-Петербурга і Калінінграда.

Квитки продаються на сайті airBaltic з 15:00 до 20:00 за московським часом вівторка, 10 липня, польоти по них можливі з 1 вересня по 31 жовтня. Повернення квитка не дозволений, обмін проводиться зі штрафом у 75 євро за кожний польотний сегмент. Також треба враховувати, що зворотний тариф може бути декілька вище. Частина варіантів перельоту припускають тривалу нічну пересадку в Ризі. Ціна не включає харчування та провезення багажу, який у airBaltic один з найдорожчих в Європі.

Кожне місце коштує 20 євро при оплаті на сайті компанії і 30 євро - у всіх інших випадках. Учасники програми лояльності BalticMiles в будь-якому варіанті можуть платити 20 євро. При цьому загальна вага всіх місць багажу не повинна перевищувати 20 кілограмів, а кожен зайвий кілограм коштує ще 15 євро. У салон дозволяється брати одну сумку вагою не більше 8 кілограмів. Якщо у пасажира виявиться другий предмет, його доведеться здавати в багаж біля виходу на посадку за 60 євро.
10 июля 2012, 09:12





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт