» Отдых » Новости туризма

Сайт онлайн-бронювання рекомендує користувачам Apple більш дорогі готелі

    всего 84291 отеля

Сайт онлайн-бронювання рекомендує користувачам Apple більш дорогі готелі

Сайт онлайн-бронювань Orbitz з'ясував, що володарі комп'ютерів і планшетів Apple витрачають на проживання в готелях на 30% більше, ніж користувачі Windows. В результаті сервіс став показувати "яблучникам" інші результати на пошукові запити, пропонуючи більш дорогі готелі.

Представники Orbitz підтверджують, що показують різні "перші сторінки" результатів пошуку користувачам Mac і PC, але запевняють, що роблять це в якості експерименту і ні в якому разі не продають один і той же номер за різною ціною. Вони також нагадують, що на "першій сторінці" виводяться рекомендовані готелі, але якщо клієнт відсортує пропозиції за ціною, то серед найдешевших він побачить ті готелі, які користувачі Windows отримали спочатку.

Це той випадок, коли онлайн-стеження за користувачем загрожує йому прямими фінансовими втратами, вважає Wall Street Journal. Редакція видання провела дослідження, і результати не були однозначними. Для міст Лас-Вегас, Орландо і Філадельфія на Apple і PC були показані однакові готелі за однаковими цінами. А ось результат для Нью-Йорка відрізнявся: на "Маку" найдешевшим значився готель, який на Windows був 20-м у списку.

Той факт, що володарі Apple бронюють готелі на 20-30 доларів дорожче, ніж воліють користувачі Windows, змусив Orbitz шукати тут вигоду. А вона значна, так як середня ціна номера, броніруемого на сайті на одну ніч, тримається на рівні 100 доларів. У Orbitz також з'ясували, що користувачі Mac зазвичай бронюють 4 - і 5-зіркові готелі, а якщо вони і власники Windows цікавляться одним і тим же готелем, то "яблучники", швидше за все, віддадуть перевагу більш комфортабельний і, відповідно, більш дорогий номер.
29 июня 2012, 16:30





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт