» Отдых » Новости туризма

Готель Four Points by Sheraton відкриється в Пунта - Кані

    всего 84291 отеля

Готель Four Points by Sheraton відкриється в Пунта - Кані

4 жовтня в домініканському місті Пунта - Кана відкриється готель бренду Four Points by Sheraton. Він розташований на бульварі Primero de Noviembre в курортному комплексі Puntacana Village, недалеко від великій торговій площі з різноманітними ресторанами, безліччю магазинів, супермаркетів і банків.

Як повідомляє Міністерство туризму Домініканської Республіки, готель Four Points by Sheraton Punta Cana Village запропонує постояльцям 122 номери, оснащених комфортабельними ліжками, розробленими спеціально для цього бренду. Крім того, в номерах готелю буде доступний бездротовий доступ в інтернет і безкоштовна вода у пляшках.

До послуг гостей лобі-бар, ресторан, тренажерний зал, басейн і конференц-зали, також постояльці зможуть пограти в гольф на полях комплексу Puntacana Resort & Club. Вартість проживання в новому готелі наразі не повідомляється, бронювання номерів не відкрито.
29 июня 2012, 12:35





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт