» Отдых » Новости туризма

У Барселоні можна взяти напрокат електричний велосипед

    всего 84291 отеля

У Барселоні можна взяти напрокат електричний велосипед

Все більше мандрівників воліють здійснювати екскурсії на велосипедах. Такий спосіб огляду визначних пам'яток дозволяє по-новому поглянути на міста, а також позитивно впливає на здоров'я і допомагає зберігати навколишнє середовище.

Можливість скористатися двоколісним транспортом існує і в Барселоні, а з недавніх пір в розпорядження туристів також надійшли електричні велосипеди.

Компанія eMobike розробила проект, в рамках якого в різних частинах міста обладнані 20 станцій прокату. На сьогоднішній день доступні 80 електричних велосипедів. Цей вид транспорту розрахований насамперед на туристів, тому пропозиція реалізується через готелі каталонської столиці.

На електричних велосипедах передбачено три рівня швидкості, а проїхати без підзарядки вони можуть до 40 кілометрів. eMobike розробила також мобільний додаток, яке допоможе знайти найближчий пункт зарядки, пише Diariodelviajero. com. Його можна буде завантажити на сайті компанії, щоправда, на сьогоднішній день посилання на нього неактивна.
29 июня 2012, 08:21





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт