» Отдых » Новости туризма

У Туреччині відкрився готель для дорослих

    всего 84291 отеля

У Туреччині відкрився готель для дорослих

На турецькому курорті Сіде, на пляжі Евренсекі (Evrenseki), відкрився курортний готель Commodore Elite Suites & Spa. Тут все зроблено для комфортного і усамітненого відпочинку закоханих пар і молодят.

Для проживання в готелі передбачено 212 стандартних номерів, 60 сьютов і 2 сьюта для молодят. В кожному номері є балкон або тераса, кондиціонер, міні-бар, телевізор і сейф. Можна скористатися бездротовим інтернетом. У гостей більш дорогих номерів є свій VIP-басейн. Крім того, в день заїзду в номері їх чекає кошик з фруктами і пляшкою червоного вина. Майже з усіх номерів, крім найдешевших, відкривається вид на море.

У готелі кілька ресторанів зі шведським столом. Снідати і вечеряти можна біля басейну. Пари можуть попросити посадити їх за столики у відокремлених місцях. Є ресторан біля моря, де можна повечеряти з видом на захід сонця. Заклади арабської і середземноморської кухні обслуговують по меню. Крім того, на території комплексу працюють п'ять барів.

У спа-центрі відпочиваючим запропонують хаммам, сауну, парову лазню, масажні кабінети - індивідуальні або для пар. Масаж також можна замовити в бунгало під відкритим небом. На садово-паркової території обладнані майданчики для спортивних ігор. У готелі є конференц-зал, три переговорні кімнати і кінозал.

Пляж біля готелю Commodore Elite Suites & Spa - піщаний, 50 метрів завширшки і близько 1 кілометра в довжину. Аеропорт Анталії знаходиться в 55 кілометрах на захід. До центру міста Сіде - 8 кілометрів, до Манавгата - 10.

Найдешевший номер в Commodore Elite Suites & Spa коштує 400 євро за ніч. Найбільш дорогий сьют можна забронювати за 600 євро. Слоган готелю Romance Included можна інтерпретувати як "романтика включена" (у вартість відпочинку).
29 июня 2012, 10:55





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт