» Отдых » Новости туризма

Круїзний лайнер Azamara Quest дрейфує біля берегів Філіппін

    всего 84291 отеля

Круїзний лайнер Azamara Quest дрейфує біля берегів Філіппін

Судно Azamara Quest з 1001 людиною на борту дрейфує біля південних берегів Філіппін після того, як його двигуни зупинилися в результаті пожежі, повідомляє філіппінська берегова охорона.

Керівництво компанії-власника круїзного лайнера Azamara Quest скасувало для пасажирів судна залишилася частина рейсу. Про це йдеться на сайті туристичної фірми. "Збиток, нанесений в результаті пожежі, змушує нас скасувати решту подорож Azamara Quest після того, як судно прибуде в порт Сандакан, - наголошується в повідомленні. - Ми закликаємо пасажирів лайнера стежити за інформацією, яка з'являється на нашому офіційному сайті".

За словами представників компанії, "президент і головний виконавчий директор туроператора Ларрі Пиментел намір прилетіти до Малайзії в понеділок, 2 квітня, для того, щоб зустрітися з пасажирами". Згідно з інформацією власника лайнера, "в результаті пожежі п'ять членів екіпажу судна постраждали, і як тільки судно прибуде в Сандакан, всі вони будуть негайно доставлені в лікарню".

Займання на борту Azamara Quest сталося минулої п'ятниці. Воно було ліквідоване силами команди корабля, однак внаслідок інциденту отримав пошкодження двигун судна, і воно лягло в дрейф на південь від Маніли.
31 марта 2012, 16:31


Тэги: Пожар, судно, Круизный лайнер, Azamara Quest , Филиппины, круиз





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт