» Отдых » Новости туризма

Грецію можуть виключити з Шенгенської зони

    всего 84291 отеля

Грецію можуть виключити з Шенгенської зони

Через відсутність контролю за нелегальними мігрантами на кордоні з Туреччиною Грецію можуть виключити з Шенгенського простору, повідомив міністр цивільного захисту Греції Міхаліс Хрісохідіс.

"Греції доведеться вийти з Шенгенської угоди, якщо вона не прийме адекватних заходів по боротьбі з незаконною міграцією", - заявив Хрісохідіс 26 березня.

На початку березня глави урядів Німеччини, Нідерландів, Австрії та Греції провели спеціальне засідання, присвячене ситуації з нелегалами на турецько-грецької кордоні. Тоді Афінам ясно дали зрозуміти, що терпіння Євросоюзу лопнуло. Навести лад Греція повинна до червня.

За словами грецького міністра, боротьба з нелегалами вже давно вийшла на національний рівень і зараз є "бомбою сповільненої дії для системи громадської охорони здоров'я". Як зазначив Хрісохідіс, влада Греції планують до 2013 року створити 30 центрів з утримання нелегальних мігрантів.

У лютому повідомлялося, що Греція почала будівництво стіни на кордоні з Туреччиною для боротьби з нелегальними мігрантами.
28 марта 2012, 12:30


Тэги: Шенген, Турция, Евросоюз, Греция, мигранты





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт