» Отдых » Новости туризма

Перед Євро-2012 в Києві відкриється 20-поверховий готель міжнародної мережі Wyndham Hotel

    всего 84291 отеля

Перед Євро-2012 в Києві відкриється 20-поверховий готель міжнародної мережі Wyndham Hotel

Напередодні Євро-2012 міжнародна мережа Wyndham Hotel Group планує вийти на український ринок з брендом Ramada Encore, повідомили Корреспондент. biz в компанії.

Як зазначили готельєри, Ramada Encore Kiev буде розташована в 15 хвилинах їзди від центру міста по Столичному шосе, 103 у складі багатофункціонального комплексу Домосфера. Номерний фонд 20-поверхового готелю складе 264 номери і 58 апартаментів.

У компанії запевняють, що в інфраструктуру готелю увійде великий конференц-центр загальною площею 1200 кв. м, що складається з 7 залів, а також дворівневий паркінг на 515 машиномісць.

"Гостям буде запропоновано безкоштовний трансфер в аеропорт і центр міста. Ми станемо першими в Києві, хто пропонує таку послугу", - говорить Іранта Дюваж, генеральний менеджер готелю.

Разом з тим, до послуг гостей будуть запропоновані ресторан італійської кухні La Moda, два бари, а також просторе приміщення, Hub, де гості можуть працювати і відпочивати, грати в настільні ігри, снідати і обідати.

  "Київський проект обіцяє бути найбільшим серед усіх готелів Ramada Encore. Ми займемо нішу трьох зірок, в той же час, запропонуємо своїм гостям чотиризірковий продукт з високим рівнем сервісу", - додав Дюваж.
30 марта 2012, 17:11





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт