» Отдых » Новости туризма

Власники готелів Алгарве подбають про безпеку туристів

    всего 84291 отеля

Власники готелів Алгарве подбають про безпеку туристів

Власники готелів популярного серед туристів португальського регіону Алгарве прийняли рішення істотно знизити ціни на проживання для поліцейських. Вони розраховують, що така рекламна акція допоможе побороти злочинність в регіоні.

Необхідні домовленості із владою вже досягнуто, міністерство внутрішніх справ дало згоду на збільшення числа поліцейських в цьому південному районі Португалії, і з дня на день очікується поповнення рядів правоохоронців в Алгарве.

Представники співдружності власників готелів підкреслюють, що їх головною метою є зміцнити похитнулося останнім часом почуття безпеки туристів, що прибувають в регіон.

Примітно, що знижки для поліцейських не обмежуються туристичним сезоном і будуть діяти протягом усього року. Власники готелів відзначають, що будуть брати з них символічну плату і, не називаючи точної цифри, додають, що погодилися б на суму 5 євро на добу.
28 марта 2012, 16:41





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт