» Отдых » Новости туризма

При бронюванні готелів більше не буде помилок

    всего 84291 отеля

При бронюванні готелів більше не буде помилок

Експерти туріндустрії очікують справжню революцію в туристичній галузі. Завдяки унікальній розробленої технології кожен готель світу зможе отримати власний ідентифікаційний код, який дозволить уникнути плутанини під час бронювання готельних номерів. Про це повідомляє Асоціація туроператорів Європи.

Ініціатива та розробка цієї технологи належить фахівцям компаній Travel Technology Initiative і Асоціації. Головне завдання нового проекту полягає в тому, щоб полегшити мандрівникам процедуру бронювання готельних номерів і уникнути можливих неприємних наслідків, пов'язаних з бронюванням. Перші коди для готелів будуть введені вже з початку жовтня поточного року.

Введення нової технології кодів-ідентифікаторів для готелів світу дозволить кожному туристові точно знати, в який готель він заселяється. Адже найчастіше при бронюванні готелів відбувається плутанина в назвах. Наприклад, для тих, хто не часто подорожує, буде складно розібратися в назвах готелю на різних мовах. Також іноді назви готелів пишуть з друкарською помилкою.

В даний час в проекті запровадження ідентифікаційних кодів беруть участь близько 200 готелів зі всього світу. Після пробного тестування нової технології розробники побачать всі її позитивні та можливі негативні сторони, щоб поліпшити її дію.

Якщо під час тестування ця технологія добре себе зарекомендує, планується ввести цю систему в усьому світі. Після цього всі готелі зможуть отримати унікальні коди-ідентифікатори, що полегшують їх діяльність.
28 сентября 2011, 09:29





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт