» Отдых » Новости туризма

Польща запровадить безвізовий режим для Калінінграда

    всего 84291 отеля

Польща запровадить безвізовий режим для Калінінграда

Уже через кілька тижнів на для Калінінградської області може бути введений безвізовий режим при в'їзді в прикордонні райони Польщі. Про це заявив польський прем'єр-міністр Дональд Туск. За його словами, Варшава і Москва вже затвердили документ.

Щоб скасувати візи та запровадити спрощений режим, повідомляє РІА «Новости», потрібно узгодити відповідний режим в Європарламенті і серед країн Євросоюзу. Саме на цій стадії і знаходиться питання Калінінграда і області.

Візове питання для жителів Калінінградської області постало після того, як Польща і Литва приєдналися до шенгенської угоди. До цього моменту російські громадяни безкоштовно могли отримати багаторазові та довгострокові візи. З 2007 року Москва веде переговори про встановлення спрощеного візового режиму для пересування по територіях не далі 30 кілометрів від кордону. Таку можливість для країн Шенгену Європарламент передбачив. В даний момент Росія, Польща і Литва розглядають можливість розширення малої прикордонної зони до розмірів всієї Калінінградській області.
26 сентября 2011, 22:17





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт