» Отдых » Новости туризма

МЗС: У Греції в ДТП постраждали двоє громадян України

    всего 84291 отеля

МЗС: У Греції в ДТП постраждали двоє громадян України

У Греції в результаті дорожньо-транспортної пригоди на трасі Афіни - Салоніки в районі міста Катеріні, двоє громадян України отримали травми та були доставлені до лікарні міста Катеріні.
Про це УНІАН повідомив керівник прес-служби МЗС України Олександр Дікусаров з посиланням на інформацію, отриману від Генерального консульства України в Салоніках.

Як зазначив Дікусаров, за інформацією лікарів, загрози життю постраждалих громадян України немає. Громадянка України після надання медичної допомоги, 9 вересня була виписана з лікарні, тоді як громадянин України залишається на лікуванні до 12 вересня.

Поряд з постраждалими українцями перебуває родич одного з них. Представники українського консульської установи підтримують постійний зв'язок з нашими співвітчизниками та, у разі необхідності, готові надати їм сприяння у поверненні на Батьківщину.

Справа перебуває на контролі в Генеральному консульстві України в Салоніках і в Департаменті консульської служби МЗС України.
10 сентября 2011, 13:15





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт