» Отдых » Новости туризма

На Криті відкривається розкішний готель для дорослих

    всего 84291 отеля

На Криті відкривається розкішний готель для дорослих

Готельна корпорація Marriott International відкриває на грецькому острові Крит новий розкішний готель, який стане частиною зборів Autograph Collection Hotels. Готель Domes Noruz Chania розташований в мальовничому місці недалеко від міста Ханья (Chania) і призначена виключно для дорослих.

Бутік-готель Domes Noruz Chania запропонує постояльцям 83 кімнати, включаючи люкси. Просторі номери з видом на море мають невеликі басейни і відкриті ванні. Архітектура готелю навіяна венеціанським минулим Ханьи, при його будівництві використовувався критський піщаник, повідомляє прес-служба готелю. Номери мають великий відкритий житловий простір, вони оснащені міні-барами Smeg і телевізійними 49-дюймовими панелями Smart TV.

До послуг гостей - власний пляж готелю, спа-салон Soma Spa з масажними кабінетами, басейном і баром, а також фітнес-зал. У готелі працює ресторан критської кухні Zeen, а на даху розташований елегантний Raw Bar. Вартість проживання в новому бутік-готелі - від 285 євро за двомісний номер на добу.

Місто Ханья, що поєднує в собі риси оттоманської, венеціанської і грецької архітектури, знаходиться всього лише в 10 хвилинах їзди від готелю. На міській набережній знаходиться безліч ресторанів, клубів і барів.
15 июля 2016, 13:20





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт