» Отдых » Новости туризма

Російські туристи стали частіше скаржитися

    всего 84291 отеля

Російські туристи стали частіше скаржитися

Понад 3,5 тисячі росіян звернулися з початку 2011 року в Ростуризм зі скаргами на неякісні туристичні послуги, що вдвічі перевищує показник за той же період минулого року. Тільки з 1 червня по 1 вересня в Ростуризм надійшло 1327 скарг. 80% звернень пов'язано з наданням неякісних послуг.

Це, зокрема, поселення в готель нижчої категорії, зменшення днів відпочинку через зміну часу заїзду і виїзду, харчові отруєння і так далі. Зростання числа претензій також пов'язаний з нападами акул у Єгипті в кінці 2010 року і політичною обстановкою в цій країні в перші місяці 2011 року, повідомляє РІА "Новости". Багато туристів тоді намагалися відмовитися від турів та розірвати договори з туроператорами. Ростуризм, в свою чергу, роз'яснює туристам їх права та, в разі необхідності, консультує з питань повернення грошей.

В останні місяці відразу три оператори припинили діяльність - "Лужники тревел", "Альфа вояж" і Skytour, нагадали у відомстві. Складніше всього йдуть справи з "Альфа вояжем": важко оцінити, скільки туристів постраждали в результаті банкрутства компанії, проте вже відомо, що вона була застрахована на 30 мільйонів рублів, чого може не вистачити всім клієнтам і партнерам.

Станом на 6 вересня 2011 року в страхову компанію "Аріадна" надійшло вісім звернень від туристів і туристичних агентств. Загальна сума, яку вимагають відшкодувати туристи внаслідок банкрутства "Альфа вояжу", перевищує 775 000 рублів.
09 сентября 2011, 18:26





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт