» Отдых » Новости туризма

Візові зміни Єгипту не стосуються туристів з Росії

    всего 84291 отеля

Візові зміни Єгипту не стосуються туристів з Росії

Уряд Єгипту заявило про намір посилити візовий режим для в'їжджають в країну іноземців: віза після прибуття буде скасована для одиночних туристів з більшості країн світу. Однак нововведення абсолютно не стосується наших мандрівників: для росіян у візовому питанні з Єгиптом нічого не змінилося.

Одноразова віза для туристів оформляється після прибуття в будь-якому з єгипетських пунктів в'їзду в країну, за винятком наземних прикордонного переходу з Ізраїлем, де ставиться так званий "Синайський штамп". Для в'їзду досить мати закордонний паспорт, термін дії якого складає не менше двох місяців з моменту закінчення поїздки, і зворотний квиток.

В аеропорту в закордонний паспорт вклеюють візову марку, вартість якої становить $ 15. Для дітей, вписаних в паспорт батьків, в'їзд безкоштовний. Діти, що мають власний закордонний паспорт, оплачують ту ж суму, що й дорослі. Термін дії туристичної візи, видатної по прибутті, - 1 місяць з моменту в'їзду.

Нові правила Єгипту поширюються на подорожуючих поодинці громадян країн Європи, Азії, Австралії, Латинської та Північної Америки, а також держав Африки і Перської затоки, заявив представник єгипетського кабінету міністрів Мохамад Хегазі. Про це повідомляє Утро. ру із посиланням на Associated Press. Для них візи після прибуття скасовуються вже з наступного тижня, проте точна дата поки не визначена.

Як і раніше, візу на в'їзд зможуть отримувати туристи, які подорожують групами. Втім, поки невідомо, яке число приїжджих можна вважати групою і який буде порядок узгодження групових турів з профільними відомствами.

Тим не менш російським туристам поки нічого не загрожує. "У переліку країн, яких торкнуться ці зміни, Росії немає, - розповіла виконавчий директор Асоціації туроператорів Росії Майя Ломідзе. - Іншими словами, для Росії найближчим часом нічого не зміниться. Офіційних повідомлень з приводу змін правил в'їзду російських громадян до Єгипту не надходило ні до нас, ні в Ростуризм, ні в представництво Міністерства по туризму Єгипту. До списку включені США, Австралія і досить широкий перелік країн Європи - такі як Великобританія, Німеччина, Австрія ".

Поява нових правил - черговий результат перевороту, що стався в Єгипті на початку 2011 року. Тепер в політичному житті країни бере активну участь заборонена раніше партія ісламських радикалів, крок за кроком наносящая удар по "світської" сфері економіки країни.
09 сентября 2011, 13:30





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт