» Отдых » Новости туризма

Кількість чартерів з Сибіру до Греції різко скоротилося

    всего 84291 отеля

Кількість чартерів з Сибіру до Греції різко скоротилося

У цьому році літніх чартерів з Сибіру до Греції буде значно менше. Минулого літа вильоти в цю країну здійснювалися з декількох сибірських міст. На майбутній сезон прямі програми заявлені лише з Новосибірська - всього жителям регіону доступні будуть три грецьких напрямки: Кріт, Родос і Салоніки (Халкідіки).

Як повідомляє RATA-News, замовником перевезення на Крит став " Пегас Туристік ". Рейси на Boeing 767-300 авіакомпанії Pegas Fly будуть виконуватися раз на два тижні з 2 червня по 20 жовтня. Разом з " Пегасом " в Іракліон на цих бортах полетять туристи " Анекс-туру ", " Корал Тревел " і " Санмар ". Загальний обсяг програми на 11 рейсів - трохи більше 3 тисяч крісел. Торік " Корал Тревел " мав на цьому напрямку в Новосибірську власну ланцюжок. Ще одну програму минулого літа замовляв " Тез Тур ", який тепер вирішив залишитися в Сибіру тільки на турецькому напрямі.

Перевезення на Родос буде здійснювати авіакомпанія Royal Flight на Boeing 737-800 на замовлення туроператора " Корал Тревел ". Блоки тут також мають " Санмар ", " Пегас Туристік " і " Анекс-тур ". Вильоти плануються раз на десять днів з 1 червня по 24 вересня - всього 13 рейсів загальним обсягом майже 2,5 тисячі осіб.

" Музенідіс Тревел " анонсував чартери в материкову частину Греції - на півострів Халкідікі, в аеропорт міста Салоніки. 12 рейсів з частотою раз на десять днів виконає власна авіакомпанія оператора Ellinair на Airbus 319. Ланцюжок триватиме з 4 червня по 28 вересня. Обсяг новосибірської програми оператора - трохи більше 1,7 тисячі крісел. Цікаво, що вперше квитки на чартерні рейси Ellinair можна буде придбати через авіакаси без покупки туру.

В даний час планується, що охочих вилетіти з Сибіру до Греції чартерами буде вдвічі менше, ніж торік. Однак туроператори відзначають, що при необхідності програми будуть розширені.
02 апреля 2015, 17:15
http://www.travel.ru/news/2015/04/02/243866.html





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт