» Отдых » Новости туризма

Тіват заслужив високі відгуки туристів

    всего 84291 отеля

Тіват заслужив високі відгуки туристів

Туристична організація Тівата щороку проводить опитування серед мандрівників, відпочиваючих в місті. Згідно з попередніми даними, всі аспекти туристичного сектора регіону в цьому році отримали більш високі бали, ніж роком раніше.

При цьому гості з-за кордону більше задоволені Тіват, ніж місцеві туристи. Середній бал, виставлений іноземними мандрівниками, склав 3,75, а чорногорцями - 3,72. Найвищу оцінку поставили росіяни, оцінивши регіон на 4,06 бала, а також англійці - 3,97, повідомляє " Все про Чорногорії ".

Найбільше позитивних відгуків заслужили рівень сервісу, робота туристичного персоналу, чистота в місті та його культурно - розважальні заходи. Всього в опитуванні взяли участь близько 1500 гостей Тівата.

У 2010 році цей курортне місто, що лежить на березі Бока - Которської затоки в 45 кілометрах на захід від Подгориці, відвідало на 19% більше туристів, ніж роком раніше. Підсумки нинішнього сезону ще не підведені.
10 сентября 2011, 12:00





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт