» Отдых » Новости туризма

У Авіакомпанії UTair - нова версія сайту

    всего 84291 отеля

У Авіакомпанії UTair - нова версія сайту

Авіакомпанія UTair змінила дизайн свого сайту. Ресурс став виглядати більш сучасно, проте при цьому дещо втратив у функціональності. На жаль, це стає тенденцією серед великих російських перевізників - раніше ще більш невдалу зміну дизайну провів "Аерофлот", нагадує соб. корр. Travel. ru.

Система бронювання на сайті UTair залишилася колишньою - це звичайний інтерфейс для компаній, що працюють переважно з системою "Сирена". На жаль, UTair залишається єдиною великою російською авіакомпанією, не пропонує пошук тарифів по декількох суміжних з запитаної датам. Правда, поряд зі старим інтерфейсом з'явився і новий варіант, з незвичайним дизайном, проте ніякого нового функціоналу там немає.

Набагато гірше стало представлення розкладу. Якщо на старій версії сайту можна було швидко отримати повний і чіткий алфавітний список рейсів з будь-якого міста на єдиній сторінці, то тепер сайт видає несистематизований хаотичний набір рейсів, відсортованих по невідомому ознакою. До того ж цей список розбитий на безліч окремих сторінок, і пошук рейсів сильно утруднений.

До плюсів нової версії варто віднести чітку і детальну карту сайту, а також поділ на окремі сайти по видах діяльності: пасажирські перевезення, програма лояльності, вертолітні роботи, корпоративні сайти. Крім того, з'явився варіант сайту для телефонів і інших мобільних пристроїв, на якому є онлайн-табло, відсутнє на основній версії.
09 сентября 2011, 23:45





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт