» Отдых » Новости туризма

AirBaltic проводить одноденну скидочную акцію

    всего 84291 отеля

AirBaltic проводить одноденну скидочную акцію

Авіакомпанія airBaltic проводить одноденну акцію з продажу квитків для серпневих польотів в Париж, Гамбург і Брюссель з пересадкою в Ризі. Вартість квитка в одну сторону з Москви, Калінінграда і Санкт-Петербурга складає 79 євро. Крім того, доступні квитки бізнес-класу в Барселону за 349 євро.

Слід мати на увазі, що зворотний тариф може бути декілька вище. Частина варіантів перельоту включають тривалу нічну пересадку в Ризі. Провіз багажу на рейсах airBaltic недешевий: 20 євро за кожну сумку, причому загальна вага всіх речей не повинен перевищувати 20 кілограмів. У салон дозволяється брати одну сумку вагою не більше 8 кілограмів. Якщо у пасажира виявиться другий предмет, його доведеться здавати в багаж біля виходу на посадку за 60 євро.

Квитки продаються тільки 9 серпня на сайті airBaltic, польоти по них можливі з 1 по 30 вересня. Повернення квитка не дозволений, обмін можливий зі штрафом у 75 євро за кожний польотний сегмент. Слід мати на увазі, що в Москві пропозиції airBaltic зазвичай діють тільки для вильотів з аеропорту Шереметьєво, і саме його слід вибирати при введенні параметрів поїздки на сайті компанії.
09 августа 2011, 14:55





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт