» Отдых » Новости туризма

17 серпня в Польщі планується страйк на залізниці

    всего 84291 отеля

17 серпня в Польщі планується страйк на залізниці

У середу 17 серпня може відбутися 24-годинний страйк на залізницях Польщі. Страйкувати мають намір співробітники компанії регіональних повідомлень Przewozy Regionalne, що вимагають підвищення зарплати. Цей перевізник відповідає за найбільш масовий сегмент поїздок на залізницях Польщі - регіональні, місцеві та частина приміських. Всі ці поїзди 17 серпня ходити не будуть.

Більшість дальніх поїздів - IntrCity ( IC ), Eurocity ( EC ), Express Intercity ( EIC ), Express ( Ex ) і Twoje Linie Kolejowe ( TLK ) - курсувати будуть, тому що управляються іншою компанією PKP Intercity. Не торкнеться страйк і міжнародні поїзди ( крім деяких місцевих ). Потяги російського напрямку повинні ходити за графіком.

Тривають переговори про те, щоб квитки Przewozy Regionalne діяли в день страйку в поїздах PKP Intercity. Бажаючі пасажири також можуть здати чи обміняти квитки на потяги Przewozy Regionalne з датою поїздки 17 серпня. Якщо перша акція не принесе результату, в середу 24 серпня можливе повторення страйку.
05 августа 2011, 22:27





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт