» Отдых » Новости туризма

Спецпропозиція регіону Юнгфрау до літнього сезону

    всего 84291 отеля

Спецпропозиція регіону Юнгфрау до літнього сезону

Нинішньої весни Швейцарія проводить активну рекламну кампанію в Росії. Це гастрономічний фестиваль в Москві і розіграш безкоштовної поїздки до Цюріха. Крім того, нашим туристам надано можливість познайомитися з визначними пам'ятками регіону Юнгфрау з великими знижками.

Для того щоб скористатися цією пропозицією, необхідно забронювати відпочинок (мінімум - дві, максимум - сім ночей) в одному з готелів Юнгфрау на період з 11 по 17 червня. При цьому багатоденний проїзний на двох для подорожей по всій мережі залізниць Jungfray Railways буде коштувати в два рази менше звичайного тарифу. Розміщення в готелі на ці дні також буде розраховуватися "двоє за ціною одного", повідомляє myswitzerland. com.

Регіон, що лежить навколо знаменитих гір Айгер, Менх і Юнгфрау і включений до Списку Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО, - один з найрізноманітніших і в той же час традиційно швейцарський. Підйом на пік Юнгфрауйох (3471 м) по залізниці, визнаної самої високогірної у всій Європі (3454 м), є однією з найпопулярніших екскурсією в регіоні.

Юнгфрау привертає увагу російських туристів з 2006 року. Його зона гірськолижного катання - друга за величиною в Швейцарії. Крім того, регіон пропонує своїм гостям чудовий spa-відпочинок, незабутні піші прогулянки і запам'ятовуються екскурсії.
06 апреля 2011, 16:02


Тэги: Jungfrau





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт