» Отдых » Новости туризма

В ЄС пропонують скасувати візовий режим з Україною на час Євро-2012

    всего 84291 отеля

В ЄС пропонують скасувати візовий режим з Україною на час Євро-2012

Виконавчий директор Східного комітету німецької економіки доктор Райнер Лінднер пропонує призупинити дію візового режиму між ЄС і Україною на час проведення Чемпіонату Європи з футболу.

Один з керівників впливової німецької структури стверджує: Україна неспроможна до початку Євро-2012 виконати всі вимоги, висунуті ЄС в якості обов'язкових умов для встановлення безвізового режиму між Європейським союзом і Україною.

"Давайте зважимося на наступний, сміливий крок і призупинимо дію візового режиму для українців на час проведення ЧЄ з футболу, або, як мінімум, скасуємо консульські збори за оформлення віз. Якщо не вдасться досягти згоди у рамках ЄС, то ініціативу в цьому питанні повинна взяти на себе Німеччина ", - заявив Лінднер.

За словами Лінднера, "наша кінцева мета - це скасування візового режиму... Чемпіонат Європи допоможе нам збудувати нові мости між Німеччиною, ЄС і Україною. Позитивним сигналом міг би стати безвізовий режим для жителів України на час проведення Євро".
05 апреля 2011, 12:48





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт