» Отдых » Новости туризма

МЗС повідомив про успішне раунді переговорів щодо угоди про асоціацію Україна-ЄС

    всего 84291 отеля

МЗС повідомив про успішне раунді переговорів щодо угоди про асоціацію Україна-ЄС

Заступник міністра закордонних справ України Павло Клімкін називав успішним минулий в Брюсселі черговий раунд переговорів щодо угоди про асоціацію та заявив про досягнуту домовленість провести черговий - у червні.

"Сьогоднішній раунд переговорів був дуже успішним, ми пройшлися по загальній концепції структури угоди про асоціацію, оскільки ми наближаємося до остаточного бачення цього документа - як він буде виглядати, починаючи від преамбули політичного діалогу, і закінчуючи зоною вільної торгівлі", - повідомив Климкін сьогодні в Брюсселі в інтерв'ю українським журналістам.

За його словами, сторони домовилися, що наступний раунд відбудеться в червні. "Це важливо, оскільки на 16 червня запланована зустріч на рівні міністрів юстиції та внутрішніх справ, де буде представлений перший звіт виконання заходів у рамках безвізового діалогу", - пояснив заступник глави МЗС.

Також заступник міністра повідомив, що в ході переговорів щодо угоди про асоціацію в його політичній частині неузгодженими залишаються тільки два блоки - питання, які "добре відомі". "Це - яким чином буде виглядати європейська перспектива для України і другий блок стосується питань, пов'язаних з пересуванням осіб", - сказав Климкін. У зв'язку з цим, український дипломат зазначив, що ці два блоки питань є політичними.
05 апреля 2011, 17:45





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт