» Отдых » Новости туризма

Ізраїль вибрав чотири головних туристичних напрямки

    всего 84291 отеля

Ізраїль вибрав чотири головних туристичних напрямки

Міністерство туризму Ізраїлю починає масштабну реформу галузі. Просування туристичних можливостей країни буде вестися за чотирма основними напрямками: Ейлат, Нижня Галілея і Бейт- Шеан будуть оголошені пріоритетними районами розвитку національної туристичної галузі, а Єрусалим перетвориться на головний бренд Ізраїлю.

У зв'язку з цим в Єрусалимі стане більше готелів. Для реалізації цих планів безоплатна позика на будівництво готелів буде збільшена з 20% до 28% від загальної суми інвестицій. Інші туристичні райони також отримають безоплатні позики на розвиток інфраструктури та реконструкцію пам'яток.

Ейлат вже добре відоме туристам. Тут м'який клімат навіть взимку, чудові пляжі і можливості для дайвінгу, а для любителів розваг цілодобово працюють численні дискотеки, бари, клуби і ресторани.

Галілея - історична область на півночі Ізраїлю, на кордоні з Ліваном. У Нижній Галілеї знаходиться озеро Кінерет і місто Тверія, що приваблюють туристів курортним та екскурсійним відпочинком. Неподалеку лежить і місто Бейт-Шеан, де збереглася безліч пам'ятників культури і історії.

А Єрусалим буде позиціонуватися в першу чергу в рамках просування паломницького туризму на Святу землю. Цей напрямок розвитку Єрусалиму було вибрано ще в кінці минулого року; інвестиції складуть 265 000 000 шекелів ($ 72061500). Пріоритетними рекламними ринками визнані США, Росія і Німеччина: туристи з цих країн активніше за інших цікавляться релігійними пам'ятками.
06 апреля 2011, 15:35





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт