» Отдых » Новости туризма

На Пхукеті відкрився новий розкішний готель

    всего 84291 отеля

На Пхукеті відкрився новий розкішний готель

Новий готель Maikhao Dream на тайському острові Пхукет розкрив свої двері для перших гостей 2 квітня. До послуг постояльців - 22 розкішних вілли кожна розміром понад 450 квадратних метрів з окремим басейном і відкритою терасою. У кожній віллі є окрема кухня відкритого типу, об'єднана зі столовою.

Гості готелю також можуть скористатися ресторанами, винним льохом, відкритим басейном і баром, spa - салоном Maikhao Dream Spa, фітнес - центром і дитячим клубом. Для постояльців, охочих залишатися на зв'язку з навколишнім світом, в наявності є бездротовий доступ в інтернет, говориться на сайті готелю.

Для любителів активного відпочинку готель пропонує піші прогулянки, дайвінг, прогулянки на човнах і яхтах, а також екскурсії до місцевих визначних пам'ятках.

Готель знаходиться на пляжі Maikhao beach в 15 хвилинах їзди на північ від міжнародного аеропорту Пхукета. Вартість проживання становить від 59 814 бат ( близько 1400 євро ) за віллу за ніч.
06 апреля 2011, 10:33





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт