» Отдых » Новости туризма

Туроператори викрили Великобританію в зарозумілості й расизмі при видачі віз

    всего 84291 отеля

Туроператори викрили Великобританію в зарозумілості й расизмі при видачі віз

Висока вартість і складність отримання візи для в'їзду у Великобританію заважає туристам багатьох країн і обходиться Лондону більш ніж в $ 1 млрд недоотриманого доходу, свідчать дані звіту Європейської асоціації туроператорів (ETOA).

Так, відповідно до огляду, опублікованого ETOA в понеділок, візова система Великобританії носить відтінок "зарозумілості і навіть расизму" і ставить країну в число тих, хто створює найбільші проблеми для подорожей.

Разом з тим, за даними асоціації, як мінімум 300 тисяч іноземних туристів змушені відмовлятися від поїздок на відпочинок до Великобританії через труднощі в отриманні візи.

Крім того, зазначили туроператори, консульські служби посольств та візових центрів Великої Британії в Росії вправі зажадати будь-які додаткові документи на туристів. Вартість оформлення візи без повної гарантії її видачі перевищує 100 євро.

Як раніше писала газета Independent, Великобританія відмовляє дітям-чорнобильцям у візах без пояснення причин.

Нагадаємо, в листопаді минулого року Президент Єврокомісії Жозе Мануель Баррозу заявив, що в ході саміту Україна - ЄС починається План дій щодо безвізового режиму для українців.
14 марта 2011, 19:16





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт