» Отдых » Новости туризма

Малайзія запрошує на spa-і дайвінг-курорти

    всего 84291 отеля

Малайзія запрошує на spa-і дайвінг-курорти

Російські туристи тільки починають знайомитися зі spa-курортами Малайзії. Але щороку кількість мандрівників, які приїжджають в країну для оздоровлення і відновлення сил, зростає. Про можливості spa-і водного відпочинку в Малайзії говорилося на недавній прес-конференції в посольстві країни.

Холістичний підхід, роздільні процедури для чоловіків і жінок, використання м'яких, пастельних кольорів, а також натуральних інгредієнтів, зокрема молока, меду, папайї, рису та спецій - ключові особливості малайзійських spa-курортів. Spa-центри переважно практикують давні техніки масажу, а також традиційні малайзійські і китайські процедури. Деякі ритуали, що включають в себе комплекс процедур, тривають кілька годин. Самий розкішний spa-курорт Малайзії - The Spa Four Seasons; крім традиційних видів масажу, до послуг туристів - можливість оренди індивідуальних spa-павільйонів.

Більшість spa-центрів країни розташоване на території готелів - головним чином чотирьох і п'ятизіркових, - а також курортних центрів і торговельних комплексів, а частина - побудована в стилі традиційних малайських сіл.

Крім того, Малайзія пропонує російським мандрівникам, які цікавляться багатим підводним світом Тихого і Індійського океанів, різноманітні дайвінг-тури. Багато острова, зокрема Пом-пом, Лайянг-Лайянг, Ланкайян, Каплан, а також Матакінг, являють собою цілорічні курорти, інакше - острова-готелі, які орієнтовані на любителів дайвінгу. Виняток становить острів Мабул, на якому розташовано чотири готелі різного рівня. Острови Тіоман, Реданг, Перхентіан і Ланг-тенге доступні для занурення лише з квітня по жовтень.

До складу дайвінг-пакета, як правило, включено проживання в спеціалізованому готелі, повний пансіон, трансфери, а також три занурення з човна в день. Кількість занурень з берега при цьому необмежено. Балони, грузопояс і послуги дайв-гіда входять у вартість туру. Додатково оплачуються авіаквитки, спеціалізована страховка для дайверів і збір за занурення на унікальному острові Спідня.
14 марта 2011, 10:33





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт