» Отдых » Новости туризма

В Україну можуть розпочати польоти три лоукост авіакомпанії

    всего 84291 отеля

В Україну можуть розпочати польоти три лоукост авіакомпанії

Відразу декілька гравців ринку повітряних перевезень озвучили свої плани щодо початку виконання рейсів в нашу країну або розширення мережі своїх призначень з України за рахунок регіональних центрів, пише газета Економічні вісті.

Серед компаній, які поки ще не літають в Україну, але мають намір відкрити рейси в нашу країну в самий найближчий час, - російська Авіанова, ізраїльська Arkia Express, шрі-ланкійська Mihin Lanka.

Авіанова досі спеціалізувалася на дешевих перевезеннях усередині Росії на літаках Airbus A-320, але нещодавно отримала від російських регулюючих органів призначення на рейси з Москви в Україну і Білорусь. Серед перших міжнародних маршрутів компанії будуть Москва - Харків і Москва - Сімферополь, призначення на які почне діяти вже з початку літньої навігації. Компанія отримала право літати за цими маршрутами до п'яти разів на тиждень.

Arkia Express вже в цьому місяці відновлює виконання рейсів після того, як пішла з українського ринку в 2009 р. Рейси перевізника зв'яжуть Київ і столицю Ізраїлю Тель-Авів, які будуть здійснюватися з частотою два рази на тиждень. Компанію не збентежило те, що ринок перевезень на даному маршруті вже зайнятий конкурентами: на лінії літає чотири авіаперевізника, а загальна кількість дозволених частот між Києвом і столицею Ізраїлю становить 42 рейси на тиждень.

"Рішення авіакомпанії про відновлення польотів до Києва безпосередньо пов'язане зі скасуванням візового режиму між Україною та Ізраїлем", - пояснили в прес-службі Arkia Express. Експерти погоджуються, що ставка на зростання безвізового пасажиропотоку цілком виправдана: це напрямок і зараз є одним з найбільш затребуваних і обслуговує близько 300 тис. пасажирів на рік, приносячи компаніям до $ 100 млн. річного доходу. Але тепер, після зняття візових обмежень, трафік на лінії може зрости до 1 млн. пасажирів.

Про плани розпочати польоти в Україну шрі-ланкійської авіакомпанії Mihin Lanka стало відомо зі слів секретаря Міністерства цивільної авіації Шрі-Ланки Раньіта Сільви. Він повідомив, що подібна домовленість з українською владою вже досягнута, але не уточнив, коли саме компанія планує розпочати польоти. У самій компанії поки також про це не повідомили. Mihin Lanka оперує флотом, що складається з літаків А-320 і А-321 і літає в такі країни, як Індія, Бангладеш, Індонезія, ОАЕ. На даний момент в Шрі-Ланку літає тільки одна українська авіакомпанія - Міжнародні авіалінії України, з частотою два рази на тиждень. Рейс прямої, але здійснюється з однією посадкою в аеропорту Абу-Дабі для дозаправлення літака.

Примітно, що всі три згадані авіакомпанії позиціонують себе як низькобюджетні перевізники.
14 марта 2011, 11:51





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт