» Отдых » Новости туризма

Розкішний номер імені великої Coco Chanel

    всего 84291 отеля

Розкішний номер імені великої Coco Chanel

Одна з найзагадковіших і знаменитих жінок минулого сторіччя, мадмуазель Коко Шанель, неодноразово зупинялася в готелі Lausanne Palace & SPA - і завжди в одному і тому ж номері. Сьогодні цей номер названий на її честь і є самим розкішним Suite в готелі.

Coco Chanel Suite (170 м2) - це просторий номер на п'ятому поверсі з великою передпокою. Вітальня в своєму розпорядженні зручним диваном та кріслами, мармуровим каміном, телевізором з величезним плазмовим екраном і оформлена в блідо-голубих і бежевих тонах, які виграшним чином розбавлені стільцями в чорно-білу смужку і кріслами з червоного оксамиту.

Розкішна спальна кімната - прекрасний приклад вдалого поєднання сучасності і класики, яка, крім усього іншого, може похвалитися величезною гардеробною кімнатою. У номер ведуть двоє дверей. Величезний балкон, протяжністю у весь номер, виконаний з каменя. У вартість номера входять послуги Батлера.

Простора і елегантна ванна кімната, виконана з бежевого мармуру і дерева, має усіма необхідними зручностями і розділена з туалетом. Друга ванна кімната в гардеробній з душовою кабіною, раковиною і окремим туалетом. У вітальні також є туалет для гостей. До Coco Chanel Suite можна приєднати 1 Deluxe double room.

Вартість номера - 4500 CHF за номер на добу. На цю вартість поширюється як агентська, так і операторська комісія.
04 февраля 2011, 09:03





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт