» Отдых » Новости туризма

На США обрушилися снігопади та морози

    всего 84291 отеля

На США обрушилися снігопади та морози

Мільйони жителів США зазнають труднощів через потужного снігопаду, що охопила третину території країни, повідомляє в четвер, 3 лютого, телеканал Sky News.

Зокрема, сильна сніжна буря охопила територію США від штату Техас на заході до штату Мен на північному сході. Чикаго виявився покритий шаром снігу завтовшки більше 50 см. Пожежникам довелося використовувати снігоходи для пересування по місту. В цей же час в штаті Північна Дакота стовпчики термометрів опустилися до 27 градусів морозу.

Влада штатів Іллінойс, Індіана, Міссурі і Оклахома раніше оголосили надзвичайний стан і закликали автомобілістів утриматися від поїздок. Для порятунку водіїв, що застрягли в снігу, була залучена армія. Однак метеобюро країни попередило, що погодні умови можуть завадити проведенню рятувальних операцій.

Через сніжну бурю було перервано залізничне сполучення між Нью-Йорком і Філадельфією. В аеропортах постраждалих від снігової бурі міст скасовано більше 6,3 тис. рейсів.

У штаті Техас погодні умови призвели до віялових відключень електроенергії. В результаті 3 млн осіб залишилися без електрики.
03 февраля 2011, 14:39





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт