» Отдых » Новости туризма

Перші дані про жертви сьогоднішніх безладів у Каїрі: сотні поранених, є загиблі

    всего 84291 отеля

Перші дані про жертви сьогоднішніх безладів у Каїрі: сотні поранених, є загиблі

Єгипетська влада оприлюднила перші дані про кількість постраждалих під час сьогоднішніх зіткнень між противниками і прихильниками президента Хосні Мубарака.

Так, як передає агентство Reuters з посиланням на державне телебачення, за словами представника міністерства охорони здоров'я Єгипту в ході заворушень поранено 403 людини, одна загинула.

Пізніше міністр охорони здоров'я Єгипту Ахмед Фарід повідомив державному телебаченню, що більшість з постраждалих були вражені камінням, кинутими в ході зіткнень між противниками і прихильниками Мубарака.

При цьому він зазначив, що постраждалих з кульовими пораненнями не надходило. Зазначимо, раніше ЗМІ повідомляли, що на площі в центрі Каїра чути стрілянину.

У той же час, як передає з місця подій телеканал Росія 24, протестанти починають залишати центральну площу країни, Тахрір, і прямують до будівлі центральної телерадіокомпанії.
02 февраля 2011, 19:55





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт